• Toegevoegde waarde
  • Bestaande 'papieren' speurtochten in een app
  • Meer beleving door audio, video, quizvragen en opdrachten
  • Eigen mascotte integreren

  Werk samen met Routebureau Nederland aan een coproductie

  Eigen ideeën omzetten naar smartphone

  De vraag naar fiets- en wandelroutes in apps groeit snel!
  93% van de Nederlanders heeft een smartphone en de vakantieganger van nu verwacht het gemak daarvan. En tegelijkertijd zijn gasten op zoek naar unieke belevingen.
  De smartphone maakt het mogelijk om zo'n unieke beleving te creeéren. Ouders met kinderen hebben daarbij een extra uitdaging: Hoe krijg je de kinderen hierin mee? Want voorwaarde is uiteraard dat de kids zich vermaken! Je wilt meegaan met deze trend en zéker niet achterlopen. Maar hoe?

  Heb je een bestaande (papieren) wandelroute of speurtocht? Of heb je een idee voor een nieuwe speurtocht voor gezinnen met kids? Wij maken er samen met jou een professionele Smartphone Speurtocht van die voor miljoenen gebruikers vindbaar is in een professionele, goed doorontwikkelde app voor indoor en outdoor routes die al door vele toeristische organisaties wordt gebruikt. Deze app is volledig gratis, zowel voor jou als voor jouw gasten! Heb je een restaurant, camping of vakantiepark met een eigen mascotte? Deze kan de kinderen 'persoonlijk' op sleeptouw nemen in de speurtocht. Een (saaie) wandelroute wordt een leuke avontuurlijke buitenbeleving die je je gasten het hele jaar kan aanbieden zonder inzet van personeel!

  Meer info? Neem contact op